-24%
PLOOP

Tuotekoodi: PLOOP

Varastotilanne: Varastossa

Polar Loop

Aktiivisena koko päivä.

Hinta:
104,00 €
79,06 €
(sis. alv )

  • Näyttää päivittäisen aktiivisuuden, kalorit,askelten
    määrän ja kellonajan
  • Lisäohjausta ilmaisen Polar Flow sovelluksen ja Polar Flow
    verkkopalvelun avulla
  • Yhteensopiva Polar H6- ja H7 Bluetooth Smart
    sykesensoreiden kanssa

Aktiivisuuden seuranta 24/7 rekisteröi päivittäistä aktiivisuuttasi eri tasoilla jatkuvasti, 24 tuntia päivässä 7 päivänä viikossa. Se näyttää lepoajat ja istuallaan vietetyt ajat sekä päivittäisen aktiivisuuden matalalla, keskitason ja korkealla intensiteetillä. Se laskee päivittäin kulutetut kalorit ja otetut askelet.

Aktiivisuusopas kertoo, kuinka aktiivinen olet ollut päivän aikana. Se kertoo myös, kuinka paljon sinun on liikuttava saavuttaaksesi fyysisen aktiivisuuden yleiset suositukset. Saat käytännöllisiä ohjeita, kuten "kävele 50 minuuttia tai hölkkää 20 minuuttia", joiden avulla saavutat päivittäisen aktiivisuustavoitteesi haluamallasi tavalla. Saavutat tavoitteet nopeammin intensiivisemmällä liikunnalla tai voit pitää yllä hieman rauhallisempaa tahtia pitkin päivää.

Päivittäistä aktiivisuutta voidaan seurata helposti laskemalla päivän aikana otettuja askeleita. Suositeltava tavoite on vähintään 10 000 askelta päivässä.

EnergyPointer on helppokäyttöinen harjoituksen aikana käytettävä toiminto, joka kertoo kohottaako harjoittelu kuntoa vai polttaako se rasvaa. EnergyPointer näyttää rajan näiden kahden vaikutuksen välillä. Jos olet rajan alapuolella, poltat rasvaa. Jos olet rajan yläpuolella, kohotat aerobista kuntoasi.

Polar OwnCal, Älykkäät kalorit Markkinoiden tarkin kalorilaskuri laskee poltettujen kalorien määrän. Laskenta perustuu painoosi, pituuteesi, ikääsi ja sukupuoleesi sekä fyysisen aktiivisuuden intensiteettiin. Älykkäät kalorit toiminto on käytettävissä syke- ja aktiivisuusmittareissa.

Polar Flow mobiilisovelluksen ominaisuudet

Aktiivisuuden vaikutus seuraa päivän aikana aktiivisia valintojasi ja näyttää, miten ne auttavat sinua pysymään terveenä. Se palkitsee sinut aktiivisuudesta ja kehottaa lähtemään liikkeelle, jos et vielä ole saavuttanut päivittäistä aktiivisuustavoitettasi. Aktiivisuuden vaikutus antaa päivä-, viikko- ja kuukausikohtaista palautetta, sillä mitä enemmän liikut, sitä suuremmat saavuttamasi terveyshyödyt ovat. Voit tarkistaa edistymisesi matkapuhelimestasi tai verkosta.

Polar Loop seuraa päivittäistä aktiivisuuttasi viidellä eri tasolla: lepo, istuminen, matala, keskitaso ja korkea. Se mittaa eri aktiivisuusalueita (matala, keskitaso ja korkea) siten, että tavoite täyttyy nopeammin korkeammalla aktiivisuustasolla. Polar Loop rannekkeessa "UP" tarkoittaa matalaa tehoa, "WALK" keskitason tehoa ja "JOG" korkeaa tehoa. Polar Flow verkkopalvelussa on lisää esimerkkejä matalan, keskitason ja korkean intensiteetin aktiviteeteista.

Aktiivisuusmuistutus ilmoittaa, kun olet istunut liian kauan.

Edistynyt aktiivisuuden analysointi Aktiivisuusraporteissa on tiedot päivän kaikesta aktiivisuudesta, joten voit analysoida päivittäistä ja pitkän aikavälin aktiivisuuttasi helposti. Kokonaisaktiivisuusaika kertoo keholle ja terveydelle hyödyllisen liikkumisen kokonaiskeston. Saat yksityiskohtaista tietoa fyysisestä aktiivisuudestasi ja sen tuomista terveysvaikutuksista sekä tietoa passiivisista jaksoistasi ja liian pitkistä paikallasi viettämistäsi jaksoista.

Polar Flow verkkopalvelun ominaisuudet

Aktiivisuuden vaikutus seuraa päivän aikana aktiivisia valintojasi ja näyttää, miten ne auttavat sinua pysymään terveenä. Se palkitsee sinut aktiivisuudesta ja kehottaa lähtemään liikkeelle, jos et vielä ole saavuttanut päivittäistä aktiivisuustavoitettasi. Aktiivisuuden vaikutus antaa päivä-, viikko- ja kuukausikohtaista palautetta, sillä mitä enemmän liikut, sitä suuremmat saavuttamasi terveyshyödyt ovat. Voit tarkistaa edistymisesi matkapuhelimestasi tai verkosta.

Polar Loop seuraa päivittäistä aktiivisuuttasi viidellä eri tasolla: lepo, istuminen, matala, keskitaso ja korkea. Se mittaa eri aktiivisuusalueita (matala, keskitaso ja korkea) siten, että tavoite täyttyy nopeammin korkeammalla aktiivisuustasolla. Polar Loop rannekkeessa "UP" tarkoittaa matalaa tehoa, "WALK" keskitason tehoa ja "JOG" korkeaa tehoa. Polar Flow verkkopalvelussa on lisää esimerkkejä matalan, keskitasonja korkean intensiteetin aktiviteeteista.

Aktiivisuusraporteissa on tiedot päivän kaikesta aktiivisuudesta, joten voit analysoida päivittäistä ja pitkän aikavälin aktiivisuuttasi helposti. Kokonaisaktiivisuusaika kertoo keholle ja terveydelle hyödyllisen liikkumisen kokonaiskeston. Saat yksityiskohtaista tietoa fyysisestä aktiivisuudestasi ja sen tuomista terveysvaikutuksista sekä tietoa passiivisista jaksoistasi ja liian pitkistä paikallasi viettämistäsi jaksoista.

Harjoituspäiväkirja Polar-verkkopalvelussa käytössäsi on päiväkirjatoiminto. Kun siirrät harjoitustietosi harjoitustietokoneestasi päiväkirjaan, voit helposti seurata aktiivisuuttasi ja suunnitella tulevia harjoituksia. Harjoitustiedot voidaan näyttää kuukausi- tai viikkonäkymässä. Saat lisäksi yhteenvedon kultakin kuukaudelta tai viikolta.

Smart coaching: Päivittäiset aktiivisuustavoitteet Aktiivisuustavoitteiden saavuttamisen ohjaus

Sykesensorilla lisäKsi: OwnCal - tarkka kalorikulutus EnergyPointer näyttää harjoittelun vaikutuksen Harjoituksen vaikutus (verkossa & mobiilissa) antaa motivoivaa palautetta harjoittelusta

Tallennustoiminnot: Muistiin mahtuu 12 päivän aktiivisuustiedot

Tiedonsiirto: Yhteensopiva Windows XP:n, Windows 7:n, Windows 8:n ja uudempien kanssa Yhteensopiva Polar Flow -mobiilisovelluksen kanssa Bluetooth Smart -tiedonsiirron avulla Yhteensopiva Mac OS X 10.6:n, OS X 10.7:n, OS X 10.8:n ja uudempien kanssa Yhteensopiva Polar Flow verkkopalvelun kanssa oman USB- kaapelin avulla

Kellotoiminnot: Kellonaika

Näyttö: 85 LEDiä Kieli Englanti

Akku: 22mAH Li-pol, uudelleenlataaminen 1,5 h

Tuotepakkauksen sisältö: Polar Loop aktiivisuusranneke USB-kaapeli lataamiseen ja tiedonsiirtoon Työkalu Pikaopas

Valmistaja: Polar Electro